Видео: Ова тригодишно девојче направи нешто што го воодушеви целиот свет!

Loading...

Емили Џејмс е тригодишно великодушно девојче кое направи нешто неверојатно. Таа ја отсече својата коса и ја донираше за децата болни од карцином.
Имено, Емили сака лак  за нокти, фустанчиња и го обожува карминот на мама. Таа се одлучила вујко и Метју прво да ја шиша нејзината барбика па потоа неа.
Нејзините родители објасниле зошто е важно Емили да ја донира косата, односно на неа таа коса брзо ќе и порасне… додека на светот има многу деца кои немаат коса поради болеста. Притоа, носат перики, токму затоа Емили се одлучила да ја донира косата за болните деца. 
Погледнете го видеото!

 
Таа ја отсече својата коса и ја донираше за децата болни од карцином.
Имено, Емили сака лак  за нокти, фустанчиња и го обожува кармино

loading...
Loading...