Видео: Ова видео може да ви помогне да спасите нечиј живот!

Овие знаци ви покажуваат како да ги препознаете луѓето кои што доживуваат мозочен удар!Погледнете за што се работи во видеото….
Погледнете за што се работи во видеото….

Пронајдете не на следниве мрежи: