ВИДЕО: Оваа девојка има навистина необично друштво за пливање!

Loading...

Ocean Ramsey, исто така позната како „скротувачка на ајкули“, израснала споделувајќи го просторот од водите за пливање со нејзините пријатели – ајкулите. Таа е професионален инструктор по нуркање и успешна пливачка. Верувале или не, таа успешно пливала со 32 различни видови на ајкули. Начинот на кој што таа се поврзува со овие ајкули е апсолутно неверојатен. За среќа, Ocean може да го задржи нејзиниот здив повеќе од 5 минути, но и толку и доволно за да помине доволно време со оваа огромна ајкула.
Се разбира, Ocean не советува дека секој треба да плива со ајкулите. Но, доколку се реши за таа работа, тоа ќе го направи на сопствен ризик.
Погледенете ја храбрата девојка како плива со нејзиниот нов пријател! 
Начинот на кој што таа се поврзува со овие ајкули е апсолутно неверојатен. За среќа, Ocean може да го задржи нејзиниот здив повеќе од 5 минути, но

loading...
Loading...