Видео: Оваа мачка влета во куќата како булдожер!

Мачката на Ан Гот залутала во дворот затрупан во снег. Сопственичката ја повикала да влезе, но таа, во куќата „влетала како вистински булдожер“.Некои од гледачите на видеото се посомнвале дека некој ја фрлил мачката, но нејзината сопственичка објаснила дека немало такво нешто и нагласила дека во позадина на секунда се гледа опашот на нивното куче.
Погледнете го видото.Некои од гледачите на видеото се посомнвале дека некој ја фрлил мачката, но нејзината сопственичка објаснила дека немало такво нешто и нагласила де

Пронајдете не на следниве мрежи: