Видео: Оваа жена крева тегови од по 100 килограми, но крие една ТАЈНА која ќе ве запрепасти

Запознајте ја Катја Харјана, 39 годишна жена која е во осмиот месец од бременоста, а дига тегови од по 100 килограми. На фитнес фанатиците дури и еден или два слободни дена во седмицата им изгледаат како цела вечност, поради тоа можете да замислите како им е на некои луѓе, поточно жените кои ќе останат бремени и мораат да одмараат 9 месеци.
Кога вежбате во теретана подолго време, и кога имате дневна рутина, секоја промена или подолг одмор може да ви бидат голем проблем, но ова видео докажува дека само поради тоа што сте бремени, не значи дека животот треба да застане…
Запознајте ја Катја Харјана, 39 годишна жена која е во осмиот месец од бременоста, а дига тегови од по 100 килограми. 

На фитнес фанатиците дури и еден или два слободни дена во седмицата им изгледаат како цела вечност, поради тоа можете да замислите како им е на нек

Пронајдете не на следниве мрежи: