ВИДЕО: Овие 18 секунди го променија светот!

Loading...

Me at Zoo досега има околу 14 милиони прегледи на Јутјуб и слободно може да се рече дека означи нова ера во интернет историјата.Џавед Карим пред точно 9 години ја документираше својата посета на зоолошката градина, со времетраење од точно 18 секунди.
Имено, ова е првото видео кое што е објавено на Јутјуб и официјално започна една нова ера од историјата на интернетот.
Џавед Карим пред точно 9 години ја документираше својата посета на зоолошката градина, со времетраење од точно 18 секунди.
Имено, ова е прв

loading...
Loading...