ВИДЕО: Овие деца ја изгубија борбата против сонот

Loading...

Маса, возови, под…овие дечиња не бираат каде ќе заспијат!Слободно можеме да соопштиме дека овие преслатки дечиња официјално ја изгубија својата борба против сонот! Мораме да признаеме дека храбро се бореа, ама ете, сонот беше појак. Нам ни останува само да им посакаме убави сништа!
Слободно можеме да соопштиме дека овие преслатки дечиња официјално ја изгубија својата борба против сонот! Мораме да признаеме дека храбро се бореа

loading...
Loading...