Видео: Овие луѓе НЕ СЕ НОРМАЛНИ: Дали Вие би седнале во ова комбе?

Сигурно е дека во овој случај подобро е да сте оној кој дава инструкции, а не возач.Патувањата секогаш се сериозна работа и за нив секогаш треба добро да се подготвите. Прашање е како за овој морничав пат се подготвил возачот на ова комбе?
Наверојатно немале баш избор, освен да тргнат на вој пат  кој изгледа страшно, а провалијата како да нема дно.
Сигурно е дека во овој случај подобро е да сте оној кој дава инструкции, а не возач.
Прашање е дали успеале?!
Погледнете го видеото на следната страна

 
Патувањата секогаш се сериозна работа и за нив секогаш треба добро да се подготвите. Прашање е како за овој морничав пат се подготвил возачот на ов

Пронајдете не на следниве мрежи: