ВИДЕО: Овие зајачиња не можеа да и одолеат на страста!

Loading...

Акцијата не можеше да се одложи, бидејќи зајачињата очигледно беа расположени за друг вид забава.Имено, водителите на телевизијата WBIR од Тенеси, донеле две зајачиња за да го одбележат велигденскиот дух во студиото. Но, тие не очекуваа дека зајачињата ќе почнат да се парат! Сепак, страста преовладеа.
Имено, водителите на телевизијата WBIR од Тенеси, донеле две зајачиња за да го одбележат велигденскиот дух во студиото. Но, тие не очекуваа дека за

loading...
Loading...