Видео: Овој човек не се избањал 60 години – Пуши луле кое го полни со измет

Loading...

Хаџи не се ни измил, а камоли пак да се извања во последните 60 години. Неговата единствена страст е пушење луле кое не го полни со тутун, туку со измет…Осумдесет годишниот Хаџи, делува како да излегол право од некоја научнофантастична приказна.
Тој не се ни измил, а камоли пак да се избања во последните 60 години. Хаџи за кого се верува дека има 80 години живее во провинцијата Фарс, на јаугозапад во Иран.

Неговата едиствена страст е пушењето луле кое не го полни со тутун, туку со шталски измет.

Осумдесет годишниот Хаџи, делува како да излегол право од некоја научнофантастична приказна.
Тој не се ни измил, а камоли пак да се избања

loading...
Loading...