Видео: Овој дечко „развали“ на „Британија има талент“- Погледнете како!

Loading...

„Британија има талент“ во првите две недели од своето пријавување на нови таленти откри доста луѓе со откачени таленти.Меѓу нив е и овој дечко Дарси кој е магионичар/илузионист. Но не обичен туку „страшно“ талентиран.
Мора да го погледнете! Дечкото „развали“!

 
Меѓу нив е и овој дечко Дарси кој е магионичар/илузионист. Но не обичен туку „страшно“ талентиран.
Мора да го погледнете! Дечко

loading...
Loading...