ВИДЕО: Овој среќник за влакно ја избегна смртта

Loading...

Шокантното видео дава приказ на еден премин преку пруга во Чешка, на кој се гледа како еден пензионер за влакно ја избегна смртта.Пензионер (77), од Чешка, имал неверојатна среќа што си ја сочувал главата додека ја преминувал пругата. Инаку, возот го закачи при неговото преминување преку пругата, но човекот преживеа.
Пензионерот немал трпение да почека возот да помине и тргнал да ја премине пругата. Возот поминал покрај него и го бутнал на земјата. Човекот си го загубил само чевелот кој летна неколку метри од него. Но, сепак, тој за влакно можел да си ја изгуби и главата. Погледнете:
Пензионер (77), од Чешка, имал неверојатна среќа што си ја сочувал главата додека ја преминувал пругата. Инаку, возот го закачи при неговото премин

loading...
Loading...