ВИДЕО: Овој супер дедо ќе ве изненади со своите вештини!

Loading...

Неговите врсници му се восхитуваат, бидејќи во Нил Ангр има повеќе младешки дух отколку оние кои се и по неколку децении помлади од него.Нил Ангр (60) од Калифорнија, управува со скејтот како да е роден заедно со него и тврди дека никој не е премногу стар за нови почетоци.
Неговите вештини се забележани на неколку снимки кои веднаш станаа популарни на интернет. Овој дедо за себе вели дека е почетник, бидејќи за првпат пред неколку години се качил на скејт.  

Ако овој дедо себеси се смета за почетник, тогаш можеме да замислиме каков ќе биде кога ќе наполни 70 години. Браво за вештините!
Нил Ангр (60) од Калифорнија, управува со скејтот како да е роден заедно со него и тврди дека никој не е премногу стар за нови почетоци.
Не

loading...
Loading...