Видео: Оживеал во мртовечница: „Ќе ми помогнете ли да станам?“

Loading...

Во една кенијска болница се создало паника откако момчето кое било прогласено за мртво, се разбудил ден после самоубиството.Началникот на болницата во градот, рекол дека Пол Мутор (24) се обидел да се убие после семејната расправа, пиејќи инсектицид.
Во болницата му дадоа лек кој ја забавува работата на срцето, вели началникот, додавајќи дека тоа веројатно ги збунило медицинските лица кои поверувале дека момчето е мртво, па го пренеле во мртовечница.
Медицинскиот персонал, ден подоцна слушнале звуци кои доаѓале од мртовечницата и сите побегнале кога „мртовецот“ станал.

Пациентот кој сега е добро и се опоравува се извинува на сите:
– За се сум јас крив и им се извинувам на сите – рекло момчето. 
Началникот на болницата во градот, рекол дека Пол Мутор (24) се обидел да се убие после семејната расправа, пиејќи инсектицид.
Во болницата

loading...
Loading...