Видео: Пар имал секс на дрво кој набрзо се претворил во хорор!

Loading...

Американски пар после третиот состанок решил да има секс на дрво!Бизарната ситуација му се случила на американскиот пар кој сакал да има секс на дрво…
Имено, Ерик и Салина се качиле на дрвото, меѓутоа момчето паднало и ја повредило својата машкост.
Најпрво се качиле на дрвото, па започнале со акцијата…
Потоа Ерик ја загубил рамнотежата и паднал…
-Се слизнав и паднав, вели тој.

Неговата девојка вели дека тој лежел на земјата целиот во крв.
-Имаше многу крв и бев многу загрижена- вели Селина.

Нивниот немил настан е прикажан во емисијата „Сексот ме прати во ургентен“ која се емитува на ТЛЦ.
Погледнете го видеото!
 
Бизарната ситуација му се случила на американскиот пар кој сакал да има секс на дрво…
Имено, Ерик и Салина се качиле на дрвото, меѓутоа м

loading...
Loading...