Видео: Пејачот на Прљаво Казалиште падна на новогодишниот настап во Скопје!

Јасенко Хоура, пејачот на хрватската група „Прљаво казалиште“ падна среде новогодишниот концерт на „Јадран сквер“ во Скопје.Токму во моментот кога се обидуваше да и се приближи на публиката тој падна!
Обезбедувањето веднаш интервенираше за да му помогне да стане и тој, како вистински професионалец, продолжи со настапот. Концертот траеше два часа и гостите од Хрватска беа бурно поздравени од бројната публика во Скопје.
 Погленднете го видеото. 

 
Токму во моментот кога се обидуваше да и се приближи на публиката тој падна!
Обезбедувањето веднаш интервенираше за да му помогне да стане

Пронајдете не на следниве мрежи: