Видео: Пензионерите го „одработуваат“ бесплатниот превоз

Loading...

Пензионерите почнаа да пеат во градските автобуси на јавниот превоз. Еден пензионер сакаше да ги покаже своите добри вокални способности, па наместо да побара од малото девојче во јавниот автобус да му отпее нешто, тој ја запеа „Еден бакнеж“, што предизвика добри реакции и желба да отпее уште некоја песна.
Погледнете го видеото од овој распеан пензионер во автобус на ЈСП.

Еден пензионер сакаше да ги покаже своите добри вокални способности, па наместо да побара од малото девојче во јавниот автобус да му отпее нешто, т

loading...
Loading...