Видео: Песна од Линкин Парк е новата химна на Малта?!

Loading...

Несекојдневна случка на пријателскиот фудбалски натпревар меѓу Словачка и Малта. Организаторот на вчерашниот пријателски натпревар одигран помеѓу Словачка и Малта (1:0) имаше мал кикс, па наместо интонација на химната на Малта, преку разгласот за момент пушти песна од Линкин Парк.
Видеото можете да го погледнете на следната страница: 

Организаторот на вчерашниот пријателски натпревар одигран помеѓу Словачка и Малта (1:0) имаше мал кикс, па наместо интонација на химната на М

loading...
Loading...