Видео: Песок проголта 9- годишно девојче

Девојче паднало во дупката која ја ископала со останатите деца, на плажа во Линколн Сити, Орегон. Една жена, која била сведок на настанот, раскажала дека девојчето седело во дупката, а по некое време ја снемало.”Луѓето од околу почнаа да копаат и копаат, а песокот како постојано да затрупуваше”, изјавила жената. 
На местото на настанот дошла противпожарна единица и полиција. Откако ја ископале малата Изабел полицијата пробала да ја оживее, но таа не давала знаци на живот. Била префрлена во болница каде што била прогласена за мртва.
На следната страница погледајте го видеото од трагичниот настан: 

Една жена, која била сведок на настанот, раскажала дека девојчето седело во дупката, а по некое време ја снемало.”Луѓето од околу почнаа

Пронајдете не на следниве мрежи: