Видео: Пијан „летва“- Погледнете што прави овој човек!

Loading...

Се обидувал повеќе пати да ја прескокне оградата но не успеал. Се додека случано не го открил „тајниот излез“. Којзнае како сред бел ден се нашол пред оградата и се обидувал да ја прескокне или да помине преку неа.
Се обидел неколку пати , но не му успеало.
Се додека една жена не му ги отворила очите.
Погледнете зошто ова видео имаше преку 1.500.000 прегледи за само 2 дена.

 
Којзнае како сред бел ден се нашол пред оградата и се обидувал да ја прескокне или да помине преку неа.
Се обидел неколку пати , но не му у

loading...
Loading...