Видео: Пијан руски рудар

Loading...

Кога во една реченица ќе ги врземе зборовите руски и пијан, тоа е гаранција за добар хумор.
Ситуацијата е следна. Несреќа се случила во рудник во Русија, по што во јавноста се наткренала тема во врска со тоа дека рударите не смеат да одат на работа пијани. Рударите се собраа да дадат изјава со која ќе ја „убедат“ јавноста дека ни А од алкохол не помирисале. Но…погледнете го видеото
Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24. Кога во една реченица ќе ги врземе зборовите руски и пијан, тоа е гаранција за добар хумор.

loading...