ВИДЕО: Пијана девојка проба да се самоубие фрлајќи се преку скалите!

Loading...

Една 24-годишна девојка заедно со своите пријателки се враќала од куглање. Веселите девојки за кратко исчезнаа од видикот на сигурносната камера, но главната актерка во видеото се упати кон скалите. Тука се случува кулминацијата во видеото.Веднаш штом се упати кон скалите, таа се преврте преку гелендерот и падна на висина од 4 метри, што резултираше со сериозни повреди!
Се уште не е јасно дали се работи за несреќа или пак за обид за самоубиство, но се знае дека нивото на алкохол во нејзиниот организам беше многу високо.
Веднаш штом се упати кон скалите, таа се преврте преку гелендерот и падна на висина од 4 метри, што резултираше со сериозни повреди!
Се ушт

loading...
Loading...