Видео: Пијаница убил велосипедист, па лешот го возел на шофершајбна 8 километри

Loading...

Марко Аурелио Дловски (31) се враќал со велосипед од работа, кога пијаниот Хосе Адил Симони (58) на кривина го удрил со автомобилот и продолжил да вози со неговиот леш на искршената шофершајбна. Хосе Адил Симони (58) од Бразил е уапсен под обвинение дека извршил убиство возејќи под дејство на алкохол. Возачите на патот го запреле неговиот автомобил кој на својата шофершајбна го возел мртвиот велосипедист.

Марко Аурелио Дловски (31) се враќал со велосипед од работа, кога пијаниот Симони го удрил со автомобилот и го возел мртов на својата шофершајбна уште 8 километри.
Итната помош на лице место установила смрт на Дловски, а Симони е уапсен. Полицијата констатирала дека возачот е видно пијан и дека не е во можност ни да оди. 
Погледнете во видеото: 
Хосе Адил Симони (58) од Бразил е уапсен под обвинение дека извршил убиство возејќи под дејство на алкохол. Возачите на патот го запреле неговиот а

loading...
Loading...