Видео: Пираната прегризува дури и челик

Loading...

Страшните риби од Амазон само што си ја зацврстија својата репутација на едни од најопасните риби во светот.Погледнете како оваа пирана со своите остри заби успева да прегризе и преполови челична сајла.
Погледнете како оваа пирана со своите остри заби успева да прегризе и преполови челична сајла.

loading...
Loading...