Видео: По ова ќе познаете дека лустерот е кинески!

Loading...

Кинеска работа…Не ја згрешиле многу работатата само малку 🙂
Не ви треба многу за да откриете дека лустерот е кинески.
Кинезите на се мора да му дадат сопствен белег 🙂 Погледнете го видеото!

 
Не ја згрешиле многу работатата само малку 🙂
Не ви треба многу за да откриете дека лустерот е кинески.
Кинезите на се мора да му д

loading...
Loading...