Видео: Погледнете го трикот на Кристијан со наоѓање на асови во шпил карти

Loading...

Со оглед на тоа дека правењето трикови со шпил карти е популарно, за денеска ви подготвивме друг трик, кој со вас ќе го сподели Кристијан.Имено, трикот се состои во тоа што треба да се одделат асовите од обичен шпил карти.
Мислите дека тоа е лесна работа? – Лесна е за Кристијан кој ни го прати видеото, кој со леснотија и многу вештина го прави трикот.
Погледнете го видеото и уживајте во неговите способности:Имено, трикот се состои во тоа што треба да се одделат асовите од обичен шпил карти.
Мислите дека тоа е лесна работа? – Лесна е за Кристија

loading...
Loading...