Видео: Погледнете го забивањето на Џефри Тејлор

Селекцијата на Шведска направи големо изненадување на совладувајќи ја селекцијата на Русија во рамките од Европското Првенство.Ова се ТОП 5 потези од завчерашните средби, а секако, најголемо внимание привлекува забивањето на Џефри Тејлор.Ова се ТОП 5 потези од завчерашните средби, а секако, најголемо внимание привлекува забивањето на Џефри Тејлор.

Пронајдете не на следниве мрежи: