ВИДЕО: Погледнете ја најлудата раскрсница на светот!

Loading...

На оваа раскрсница дефинитивно владее законот на полудиот!Драги возачи, доколку сакате да ги испитате вашите вештини за возење, ве предизвикуваме да си ја пробате среќата на оваа раскрсница. Инаку, оваа раскрсница се наоѓа во Адис Абеба и на неа владее тотален хаос. Уверете се сами!
Драги возачи, доколку сакате да ги испитате вашите вештини за возење, ве предизвикуваме да си ја пробате среќата на оваа раскрсница. Инаку, оваа ра

loading...
Loading...