Видео: Погледнете ја првата американска реклама за марихуана

Loading...

Медицинската марихуана во многу американски држави стана легална, но сеуше не е голем предизвик за масовно рекламирање.Погледнете ја рекламата:
Погледнете ја рекламата:

loading...
Loading...