Видео: Погледнете ја секси секретарката на најсиромашниот претседател во светот!

Loading...

Освен што Уругвај го има најскромниот претседател, тие можат да се пофалат и со убави и провокативни жени кои работат на врвот на власта. Откако целиот свет го засака уругвајскиот претседател Хосе Алберт „Пепе“ Мухик (77) „најсиромашниот претседател на светот“, се појавија фотографии од неговата секретарка.
Фабиана Лесис (33) направила фотографии на кои е полугола за аргентинскиот магазин „Noticias“, а има намера да се занимава со танц откога ќе ја напушти сегашната работа.

Вели дека е исклучително задоволна од својот шеф за кој тврди дека е „народски човек“. На ова работно место е од 2002 година.
Погледнете го видеото: 
Откако целиот свет го засака уругвајскиот претседател Хосе Алберт „Пепе“ Мухик (77) „најсиромашниот претседател на светот“,

loading...
Loading...