ВИДЕО: Погледнете како храбрата жена го избрка вооружениот крадец!

Loading...

Оваа драматична ситуација се одигра минатата недела во Белград. Наоружениот крадец влегол во продавницата со цел да ја ограби продавачката. Не би поверувале со која леснотија таа успеа да го избрка!Крадецот веднаш го извади пиштолот штом влезе во продавницата. Храбрата продавачка му напомена дека камерите го снимаат и му покажа каде се наоѓаат, но тој неколку пати ја повторуваше истата реченица: „Дај ми ги парите.“
Продавачката зазема цврст став и не му дозволи на крадецот да ја исплаши. Инаку, оваа храбра жена која се вика Сунчица тргна по него за да се увери дека крадецот нема влезе во соседната продавница за таму да си ја проба среќата.
Снимката од камерата и беше предадена на полицијата која брзо го идентификуваше крадецот и го стави зад решетки.
Крадецот веднаш го извади пиштолот штом влезе во продавницата. Храбрата продавачка му напомена дека камерите го снимаат и му покажа каде се наоѓаат

loading...
Loading...