ВИДЕО: Погледнете како изгледа црниот дроб после само 60 испушени цигари!

Loading...

Професор на еден универзитет одлучи да направи експеримент и да им покаже на учениците како изгледа црниот дроб.Тој спореди здрав и црн дроб на пушач, а разликата е неверојатна.
Доволно е да погледнете и ќе сфатите колку е штетно пушењето:
Тој спореди здрав и црн дроб на пушач, а разликата е неверојатна.
Доволно е да погледнете и ќе сфатите колку е штетно пушењето:

loading...