Видео: Погледнете како Jimmy Fallon им се заблагодарува на Microsoft за новиот гласовен помошник – Kortana

Loading...

Новиот домаќин на The Tonight Show, Jimmy Fallon, е човек кој будно ја прати технологијата. Погледнете ја реакцијата на Siri додека тој им се заблагодарува на Microsoft за нивниот нов гласовен помошник – Kortana.Погледнете ја реакцијата на Siri додека Jimmy Fallon им се заблагодарува на Microsoft за нивниот нов гласовен помошник – Kortana.
Погледнете го видеото на GSM.mkПогледнете ја реакцијата на Siri додека Jimmy Fallon им се заблагодарува на Microsoft за нивниот нов гласовен помошник – Kortana.

loading...
Loading...