Видео: Погледнете како Маид од X фактор забавува гости на свадба

Loading...

Во една од претходните емисии  Емина му кажа на Маид дека доколку би правела повторно свадба би го викнала тој да ги забавува нејзините гости.За да видите како изгледа кога Маид од Х фактор забавува гости на свадба погледнете го видеото…

За да видите како изгледа кога Маид од Х фактор забавува гости на свадба погледнете го видеото…

loading...
Loading...