Видео: Погледнете како оваа девојка се избори за нов автомобил!

Колку и да е лош овој метод, мораме да признаеме дека сеуште не сме виделе пооргинален начин да го убедите сопругот да купи нов автомобил.Незадоволната сопруга се налути на својот сопруг кога не сакал да и купи нов автомобил, а освен што пред сите викала дека заслужува нов автомобил, за се што направила за нивниот брак, на крајот со клучот го изгребала автомобилот.Незадоволната сопруга се налути на својот сопруг кога не сакал да и купи нов автомобил, а освен што пред сите викала дека заслужува нов автомобил,

Пронајдете не на следниве мрежи: