Видео: Погледнете како полицијата во Сараево ги турка демонстрантите во Милјачка!

Loading...

Снимката која се појавила на Јутуб прикажува насилство над демонтрантите од страна на полицајците кои буквално ги туркале во Милјачка во текот на протесот во Сараево.На снимката се гледа како полицијата немилосрдно ги тепа демонстрантите, кои паѓале преку оградите во реката. Тие коиристеле пендраци, а според извештаите пукале и со гумени куршуми.
Граѓаните на Сараево денес најавиле продолжување на демонстрацијата на кои бараат оставка на Владината федерација на БиХ.
Погледнете го видеото…

 
На снимката се гледа како полицијата немилосрдно ги тепа демонстрантите, кои паѓале преку оградите во реката. Тие коиристеле пендраци, а според изв

loading...
Loading...