Видео: Погледнете како се изрезилија полициските специјалци

Loading...

Неколку турски специјалци тргнаа во акција и запреа уште на првата пречка…Кога дошле до вратата на осомничениот, се обиделе да ја разбијат, но не им тргнало од рака. Удирањето во вратата го разбудило газдата на куќата, кој сам им отворил. Имајќи го предвид расплетот, полесно ќе им било да заѕвонат.
Погледнете…

Кога дошле до вратата на осомничениот, се обиделе да ја разбијат, но не им тргнало од рака. Удирањето во вратата го разбудило газдата на куќата, ко

loading...
Loading...