Видео: Погледнете на кои се начини, освен за основната намена може да ја користите пената за бричење, карминот, пеглата за коса…

Loading...

Дали сте знаеле дека пената за бричење одлично ги чисти трагите од шминка на облеката?Дали сте знаеле дека пената за бричење одлично ги чисти трагите од шминка на облеката?

Ова и уште многу други работи од тоалетот како да ги искористите и на друг начин погледнете во видеото: 
Дали сте знаеле дека пената за бричење одлично ги чисти трагите од шминка на облеката?

Ова и уште многу други работи од тоалетот ка

loading...
Loading...