Видео: Погледнете што му направија на човекот кој само што го испра автомобилот!

Реми во акција…Реми Гајлард има нов пренк. Притоа, овој пат направен  за филмот N'importe Qui што ќе излезе во март годинава. 
Интересно видео кое задолжително треба да го погледнете.
Никој не би посакал да му се случи ова.

 
Реми Гајлард има нов пренк. Притоа, овој пат направен  за филмот N'importe Qui што ќе излезе во март годинава. 
Интересно видео к

Пронајдете не на следниве мрежи: