Видео: Погледнете што правеа овие 2 медицински сестри со дете кое боледува од рак

Дури и кога животот е многу тежок, тие знаат како да се расположат себе си, а и останатите кои се наоѓаат околу нив.Децата се навистина неверојатни, а веруваме дека со тоа ќе се сложите сите. Дури и кога животот е многу тежок, тие знаат како да се расположат себе си, а и останатите кои се наоѓаат во нивното окружување.
Кога возрасните размислуваат за најдобро место за танц, болничкиот кревет не е ни блиску до листата. Но кога сте дете, тоа место е подеднакво добро како и било кое друго.
Гледајќи го ова мало девојче (кое инаку боледува од рак) како пее и игра со своите медицински сестри, ќе се растопи дури и најтврдото срце. 

Децата се навистина неверојатни, а веруваме дека со тоа ќе се сложите сите. Дури и кога животот е многу тежок, тие знаат како да се расположат себе

Пронајдете не на следниве мрежи: