Видео: Погледнете што се случува кога ќе одлучите да ограбите погрешен човек

Loading...

Крадците смислуваат најразлични начини да дојдат до својот плен. Овие момци мислеле дека за миг ќе „заработат“ некој денар, но го извлекле подебелиот крај. Крадците смислуваат најразлични начини да дојдат до својот плен, но на овие момци на скутер ни малку не им се посреќило кога се обиделе да го заплашат човекот кој со својот пикап застанал во колона на семафорот.
Имено, тие мислеле дека за миг ќе „заработат“ некој денар, но го извлекле подебелиот крај.

Погледнете како: 
Крадците смислуваат најразлични начини да дојдат до својот плен, но на овие момци на скутер ни малку не им се посреќило кога се обиделе да го запла

loading...
Loading...