ВИДЕО: Погоди го барем стадионот!

Loading...

Без дилеми, ова е најлошо изведениот слободен удар во историјата на фудбалот.Ви ветуваме дека ќе се насмеете на следниот ЛИНКВи ветуваме дека ќе се насмеете на следниот

loading...
Loading...