ВИДЕО: Полицаец му го спасува животот на војникот!

Loading...

За време на хаосот во Турција забележан е еден момент во кој турски полицаец му го спасува животот на млад војник.Во Турција граѓаните излегоа на улица по повикот на турскиот претседател Реџеп Ердоган.
Некој до насобраната толпа народ, втурнува димна бомба или солзавец во тенк, а потоа со нозете го клоца војникот кој сака да излезе. По густиот чад војникот излегува со кренати раце, барајќи помош.
Во Турција граѓаните излегоа на улица по повикот на турскиот претседател Реџеп Ердоган.
Некој до насобраната толпа народ, втурнува димна бо

loading...