Видео: Полицајци брутално тепаат и убиваат луѓе!

Loading...

Полицајци брутално тепаат и убиваат луѓе!Судејќи според она што ќе го гледаме на видеото може да кажеме дека полицајците во САД се навистина брутални.
Притоа, тие брутално тепаат буквално се што ќе им дојде при рака.
Во продолжение може да го погледнете видеото, но предупредуваме дека неговата содржина е ВОЗНЕМИРУВАЧКА!

 
Судејќи според она што ќе го гледаме на видеото може да кажеме дека полицајците во САД се навистина брутални.
Притоа, тие брутално тепаат б

loading...
Loading...