ВИДЕО: Полицајците се мачат со овој затвореник, бидејќи секогаш ги кине лисиците!

Овој снаодлив криминалец пронајде начин како да си ги ослободи рацете кои му се врзани со лисици.Се гледа дека вежбал подолго време за да го научи овој трик кој им предизвикува главоболки на полицајците.
Но, се прашуваме дали би бил во состојба да се ослободи од лисиците доколку му бидат врзани зад грбот?
Како и да е, погледнете ги вештините на овој затвореник на дело:Се гледа дека вежбал подолго време за да го научи овој трик кој им предизвикува главоболки на полицајците.
Но, се прашуваме дали би бил во

Пронајдете не на следниве мрежи: