Видео: Полицијата го казни со 75.000 денари и му ја одзеде возачката дозвола!

Loading...

Возач во Јорк, заработил казна од 1000 фунти (околу 75.000 денари). 
Возач во Јорк, заработил казна од 1000 фунти (околу 75.000 денари) откако на сообраќајните безбедносни камери бил уловен како лежерно вози со својот  Голф. Си ги ставил рацете зад главата и со колената го управувал возилото. Покрај казната овој возач ќе остане без дозволата во наредните 12 месеци.
Тој пред полицајците се правдал дека го болел грбот и сакал малку да се протегне.
 

  
Возач во Јорк, заработил казна од 1000 фунти (околу 75.000 денари) откако на сообраќајните безбедносни камери бил уловен како лежерн

loading...
Loading...