Видео: Помогнете ми да го украдам велосипедот!

Ова момче реши да провери колку луѓе ќе му помогнат да го пресече ланецот и да го украде велосипедот, иако им напоменува дека не е негов.Како би реагирале кога некој би ве „стартувал“ да му помогнете да го пресече ланецот и да го украде велосипедот?
Ова момче реши да провери колку луѓе ќе му помогнат да го пресече ланецот и да го украде велосипедот, иако им напоменува дека не е негов.
Погледнете го видеото:

Како би реагирале кога некој би ве „стартувал“ да му помогнете да го пресече ланецот и да го украде велосипедот?
Ова момче реши

Пронајдете не на следниве мрежи: