Видео: Поради кавга со момчето, скокнала под воз и за чудо преживеала!

Loading...

Безбедносната камера на австралиската железница снимила шокантен момент, Камерите снимиле обид за самоубиство, односно девојка која по кавгата со момчето скокнала под воз. 
Најпрво седела на клупа и долго се карале, па девојката одеднаш станала и се стрчала кон  воз кој се движел со 30 километри на час.
Најпрво застанала помеѓу два вагона, но изгубила рамнотежа и паднала на пруга.

 
Над неа поминал целиот воз, а потоа таа станала и се обидела да оди.
Погледнете го видеото и реакцијата на момчето.
 
 
Камерите снимиле обид за самоубиство, односно девојка која по кавгата со момчето скокнала под воз. 
Најпрво седела на клупа и долго се

loading...
Loading...