Видео: После ова ќе ви се згрози од пијани девојки

Loading...

Да не пиеш, да се напиеш, да се „убиеш од пиење“….секој има свој начин како најдобро да си помине на еден вечерен провод. Како тоа не треба да изгледа можете да погледнете во видеото.Како идеален пример, ќе ги погледнете овие две девојки кои освен што направија очаен неред во текот на купувањето, го наживцираа и вредниот работник, го избришаа подот и страшно се посрамотија.
Жалосно во сето ова е што тие не гледаат ништо лошо и одвратно.
Погледнете го видеото на следната страна:

Како идеален пример, ќе ги погледнете овие две девојки кои освен што направија очаен неред во текот на купувањето, го наживцираа и вредниот работни

loading...
Loading...