Видео: После ОВА никогаш нема да ја фрлате КУТИЈАТА ОД ПИЦА – Оригинално!

За вас е ова само една обична кутија, а за креативните луѓе ова е огромна можност.Што правите кога ќе ја добиете нарачаната пица?
Вадите чинија пред секој,  ставате по едно парче и јадете. Кутијата нормално ја фрлате во ѓубре. Замислете што се може да направите од кутијата за пица.
За вас е ова само една обична кутија, а за креативните луѓе ова е огромна можност. Чиниите нема да ги извалкате.
Погледнете како:

Што правите кога ќе ја добиете нарачаната пица?
Вадите чинија пред секој,  ставате по едно парче и јадете. Кутијата нормално ја фрлате

Пронајдете не на следниве мрежи: